Onko tämä hengellinen taistelu?

Saatana on ottanut puolisosi vangikseen. “Ja selviävät Paholaisen ansasta, johon tämä on heidät vanginnut pakottaakseen heidät tahtoonsa.” 2 Tim 2:26 Herra näytti minulle, että Bob ei ollut vihollinen, vaan Saatana.

“Lopuksi: vahvistukaa Herrassa, ottakaa voimaksenne hänen väkevyytensä. Pukekaa yllenne Jumalan taisteluvarustus, jotta voisitte pitää puolianne Paholaisen juonia vastaan. Emmehän me taistele ihmisiä vastaan vaan henkivaltoja ja voimia vastaan, tämän pimeyden maailman hallitsijoita ja avaruuden pahoja henkiä vastaan.”
Ef 6:10-12

Herra opetti minulle myös hengellisistä sota-aseista. Luin monia kirjoja aiheesta, mutta opettelin myös raamatunkohtia, jotka näyttivät minulle, että rukous ja paasto vapauttivat vangittuja.

“Totisesti: kaikki, minkä te sidotte maan päällä, on sidottu taivaassa, ja kaikki, minkä te vapautatte maan päällä, on myös taivaassa vapautettu. Minä sanon teille: mitä tahansa asiaa kaksi teistä yhdessä sopien maan päällä rukoilee, sen he saavat minun Isältäni, joka on taivaissa.”
Matt 18:18-20

Saatat ehkä ajatella “En tiedä, miten tämä tehdään.” Minä itse rukoilin osan jostakin raamatunkohdasta. Lue Gal 5:16-21 ja tee siitä henkilökohtainen nimillä ja rukoile sitoen lihaa. Sido kaikki väärät teot tai asenteet kuten: siveettömyys, saastaisuus, aviorikos, himo, porno, viha, mustasukkaisuus, kiukku, itsekkyys, kateus, epäjumalien palvonta, noituus, huumeet, alkoholi tai juopottelu, homoseksuaalisuus, ahneus, varastaminen tai valehteleminen. Vapauta henkilön päälle Pyhän Hengen hedelmää: Rakkaus, ilo, rauha, kärsivällisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, lempeys ja itsehillintä (Gal 5:22-23). Rukouksessa on voimaa, joten rukoile ja usko, että Herra koskettaa, puhdistaa ja pyhittää puolisosi ja rakkaimpasi. Jeesus Kristus kuoli ristillä ja kukisti Saatanan, joten puolisosi voi vapautua Saatanan juonista ja tempuista. Puolisosi on sokaistunut ja eksynyt. Itse haluaisimme, että puolisomme rukoilisi meidän puolestamme, jos itse olisimme joutuneet panttivangiksi, joten voimmeko tehdä yhtään vähempää? Saatana käyttää alkoholia, huumeita ja aviorikosta varastamalla puolisomme ja lapsemme, ja laittaa heidät kahleisiin, niin etteivät he tajua syntiensä seurauksia. Kun he ovat sidottuja, he eivät näe ulospääsyä. Bob sanoi, että koko ajan kun hän oli erämaassa, Herra jatkoi hänen kutsumistaan ja sanoi hänelle “Mene kotiin.” Hän jatkoi tottelemattomuutta, mutta Herra ei ikinä luovuta, JOTEN ÄLÄ LUOVUTA PUOLISOSI SUHTEEN!

Comment on this FAQ