“En jaksa odottaa! Mitä minun pitää tehdä?”

Pyysimme vähän aikaa sitten yhtä paikallista odottavaa puolisoa ja työntekijäämme vastaamaan sähköpostiin, jossa kysyttiin yllä oleva kysymys. Tässä on hänen vastauksensa. Käyttäköön Pyhä Henki tätä myös sinun elämässäsi:

“Avustan Rejoice Ministries:ä vastaamalla rukouspyyntöihin. Olen seisonut avioliittoni puolesta kolme vuotta ja osallistun Rejoice Pompanon raamattuopetukseen. Itkin lukiessani sähköpostiasi ja itken edelleen kirjoittaessani tätä. Rukoilen, että Herra antaa minulle sanat tätä varten. Itken, koska me kaikki tiedämme kipusi. Olen ollut kristittynä kolme vuotta, eikä matka ole ollut helppo. Uskon, että kun aviomieheni jätti minut ja otti avioeron, niin se sai minut muuttumaan kristityksi. Muistan, kun aloin rukoilemaan, ja sitten Rejoice Ministries tuli elämääni.

Olen oppinut, että Jumala rakastaa meitä ja Hän kärsii meidän kipujamme. Hän myös antaa asioiden tapahtua, jotta saisi huomiomme. Hän kyllä sai minun huomioni ja näytti minulle, missä itse epäonnistuin vaimona. Opin sen aikaisin, ja opin olemaan katsomatta aviomieheni vikoja, ja katsoin vain omia vikojani. Omien virheideni katsominen on puhutellut minua ja saanut minut vuodattamaan monia kyyneleitä, koska ensinnäkin laiminlöin Herraa ja sitten laiminlöin aviomiestäni. Oletko pyytänyt Jumalaa puhumaan sinulle? Oletko ollut tarpeeksi hiljaa kuullaksesi Hänen puhuvan? Käännä katseesi aviomiehestäsi ja aseta hänet ristin juurelle joka päivä. Rukoile puolisosi ja sen toisen henkilön puolesta; pyydä Herraa hoitamaan kaikki asiat.

Tänä viikonloppuna vietin aikaa Charlynen kanssa ja opin yhden totuuden, jota pelkäsin kohdata tai edes kyseenalaistaa. Seuraisinko Jumalaa, toi Hän aviomieheni kotiin tai ei? Tiedän, että seuraisin, koska haluan kaikkea, mitä Hän tarjoaa. Meillä on tapana tehdä avioliitostamme epäjumala, ja haluamme asioiden tapahtuvan nyt ja korjaantuvan nopeasti. Jos antaisin sinulle vain yhden neuvon, sanoisin, että etsi Jumalaa koko sydämestäsi. Opettele olemaan Hänen mielensä mukainen mies tai nainen ja kylve kaikissa niissä ihanissa asioissa, joita Hän antaa meille päivittäin kuten terveys, koti, ruoka, ja mahdollisuus kohdata taas uusi päivä.

Jos haluat luovuttaa, älä etsi hyväksyntää sille. Kerro se Herralle. Jos uskot Sanaan, tiedät, ettet voi mennä naimisiin, koska Hän sanoo, että jos eroatte niin teidän pitää joko sopia tai sitten pysyä naimattomana. Sinusta ei ole hyötyä aviomiehellesi tai vaimollesi, jos et luovuta itseäsi, perhettäsi ja avioliittoasi Hänelle. Anna Jumalan muuttaa sinua ja antaa sinulle viisautta. Hän rakastaa puolisoasi ja Hän välittää kaikesta, mitä sinulle tapahtuu. Kuuntele Charlynen neuvoa ja lue raamatunkohtia aviomiehesi tai vaimosi nimellä.

Vihollinen hyökkää kimppuusi aina, jopa eheytymisen jälkeen. Sinun tulee tietää, miten taistella vihollista vastaan ja tuntea Jumalan sana. Ole Sanan opiskelija ja kulje voitossa. Kun hän hyökkää ajatuksiisi, sano hänelle “lähde pois luotani, koska Hän, joka on minussa, on suurempi kuin hän, joka on maailmassa. Minua vastaan taottu ase on tehoton.” Jumala sanoo, että jos tuomme kaiken Hänelle, niin suunnitelmamme menestyvät. Muista kuitenkin, että se on Hänen tahtonsa, ei meidän.

Anna anteeksi, jos loukkaan sinua millään tavalla, mutta sinun tulee saada kuulla totuus. Älä kuuntele ketään ympärilläsi, vaan mene Herran sanan ääreen, ja kun et ymmärrä, pyydä Häntä selvittämään asia sinulle. Taistelet perheesi ja pelastuksen puolesta. Taistelet, jotta nämä sukupolvittaiset kiroukset eivät enää siirtyisi lapsillesi. Rukoilen nyt Jeesuksen nimessä, että Herra puhuisi sinulle, ja että löytäisit rauhan ja selkeyden, jotta tietäisit tarkkaan, mitä Hän haluaa sinun tekevän. Siunauksia sinulle ja perheellesi. Muista, Jumala tuntee sinut nimeltä ja tietää kaikki hiukset päässäsi, eikä vain sinun vaan myös rakkaan puolisosi.”

Comment on this FAQ