Rukousseinä

Kirjoita rukouspyyntösi, niin rukoilemme yhdessä puolestasi! Kaikki pyynnöt tarkastetaan ennen julkaisemista ja muokataan ja lyhennetään tarvittaessa. Emme julkaise nimiä, sähköpostiosoitteita, paikkakuntia tai yksityiskohtia puolisostasi. Rukoillaan yhdessä avioliittojen ja perheiden puolesta!

Täytä lomakkeeseen nimi, sähköposti, otsikko ja rukouspyyntösi.Rukoukset

*
*
*
*
 


Rukoukset

 • Rukouspyyntö

  Pyydän rukousta veljeni ja hänen perheensä puolesta.

 • Rukouspyyntö

  Hei. Pyydän rukoilemaan vaimoni uskoontulon puolesta. Kiitos.

 • Nuori pari

  Rukoillaan pojan parisuhteen puolesta. Heillä on pieni vauva ja elämä aika rankkaa matkatöiden vuoksi. Heille keskinäistä yhteyttä ja ymmärrystä ja rakkautta. Löytäisivät henkilökohtaisen uskon Jeesukseen.

 • aviomies

  Muistakaa rukouksin perhettämme, Vaimoni lähti 2,5 vuotta sitten tyttäreni kanssa ja olemme asuneet poikani kanssa se jälkeen kahdelleen.
  Poikani on armeiassa ja olen kovin yksinäinen isossa talossamme.
  ps. minä en allkirjoittanut yhtäkään eropaperia, ja pidän sormusta edelleen.
  Vaimollani ei tiettävästi ole ketään toista. hän tuntuu vihaahan minua ja pitää hylkäämistää täysin oikeutettuna,

 • odottava

  Joulukuussa tulee vuosi kun puoliso lähti toisen naisen matkaan. Edelleen rukoilen että liittomme voisi eheytyä. Oma jaksaminen alkaa olla vähissä. Rukoillaan voimia taistella avioliiton puolesta edelleen. Myös lasten puolesta pyydän esirukousta.

 • Perheenlisäystä tulossa

  Meille on syntymässä toinen vauva parin kuukauden päästä! Meidän puolesta saa rukoilla, että kaikki menisi hyvin ja että asiat järjestyisivät hyvin tässä syksyn aikana.
  - Raisa & Mikko