Rukousseinä

 

 • Raisa 3.1.2020

  Hei! Olemme vaimoni kanssa olleet asumuserossa joitain kuukausia, siitä lähtien olen rukoillut aamuin illoin avioliittoni ja perheeni eheytymisen puolesta. Välillä olen ollut hukassa ja itkenyt mutta Herra on aina nostanut minut, kysyin Taivaan Isältä että näyttäisi minulle siilin, (koska vaimoni tykkää siileistä) merkkinä että on hänen tahtonsa, että seison tämän liiton puolesta, mitään merkkiä en saanut kuukauteen ja aloin jo epäillä kuuleeko Herra rukouksiani, sitten tuli avioeropaperit postissa, kaksi päivää siitä, yllätys yllätys, serkkuni, joka ei ole uskossa lähetti minulle kuvan siilistä:) tiesin että se oli Herran puhetta minulle. Kiitos ja ylistys Herralle.<br /> Jaksakaa rukoilla taukoamatta, Herra kuulee kyllä huutomme. Aamen

 • Raisa 3.1.2020

  Hei, olen saanut paljon rohkaisua ja ymmärrystä yksiavioliitto.fi sivuston kautta. Jumala on puhunut sivuston kautta monia asioita sydämeeni. On hienoa, että RMM sivustoa suomennetaan! Jumalan siunausta kaikille avioliittonsa puolesta seisoville, Herra on hyvä ja apu tulee Häneltä, luotetaan siihen ja odotetaan uskollisesti Hänen apuaan ja ollaan herkkiä Pyhän Hengen johdatukselle, kuunnellaan mitä Hän puhuu sydämeemme ja toimitaan sen mukaan. Herra on hyvä! Jatketaan rukoilua, Kiitos Jeesus!

 • Raisa 3.1.2020

  Neh 8:10. “Älkää siis olko murheissanne, sillä ilo Herrassa on teidän väkevyytenne.”Olen saanut viime päivinä pohtia, mitä on kiitollisuus ja ilo Herrassa. Tiedän, että Herra kääntää tämän tilanteen, jota perheemme tällä hetkellä kokee, siunaukseksi.<br /> Välillä tunnen perhoset vatsanpohjassa, kun mietin, milloin on se hetki, jolloin Herra korjaa perheemme ehjäksi. Mutta kärsivällisyyttä pyytäen, Jumalan Sanaa lukien, kuunnellen ja rukoillen askel kerrallaan eteenpäin. Iloiten, kiittäen ja ylistäen. Jeesuksen kanssa

 • Raisa 3.1.2020

  Aamen! Herra todella tekee työtä sydämissämme ja puhuu meille.

 • Raisa 3.1.2020

  Psalmi 34:5 on noussut esille eri paikoissa (mm. eilen RMM:n Facebook-sivulla). “Minä etsin Herraa, ja hän vastasi minulle. Hän vapautti minut kaikista peloistani.” Näen sitä tapahtuvan omassa elämässäni. Minun tehtäväni on etsiä Herraa: rukoilla, lukea Raamattua, olla aktiivinen jäsen seurakunnassa, ylistää, purkaa Jumalalle sydäntäni… Ja Hän vapauttaa minua peloistani, kasvattaa ja vahvistaa sydäntäni. Rukoilen tätä samaa kaikille muille!

 • Vuosi sitten sain tietää mieheni toisesta naisesta. Olemme päätyneet eroon. Sydämessäni tunnen kuitenkin ettei tämä ole avioliittomme loppu, vaikka nyt erossa olemme. Rukoilen Jumalan herättävän mieheni omantunnon ja ymmärtävän että hän elää synnissä. Hän kuuluu perheensä luokse.
 • Pyydän rukousta puolisoni uskoon tulon puolesta, paholaisen valheiden murtumista hänen sydämessään. Kaikki ihmissuhteet ja asiat jotka ovat esteenä avioliittomme eheytymiselle poistuvat Jeesuksen Nimessä!
 • Jumala on aloittanut työtään. Rukoillaan että puoliso pääsisi irti ulkopuolisesta suhteesta kokonaan ja voimaa sekä halun palata takaisin. Rakkautemme saisi syttyä uudelleen.
 • Pyydän rukousta veljeni ja hänen perheensä puolesta.
 • Hei. Pyydän rukoilemaan vaimoni uskoontulon puolesta. Kiitos.
 • Rukoillaan pojan parisuhteen puolesta. Heillä on pieni vauva ja elämä aika rankkaa matkatöiden vuoksi. Heille keskinäistä yhteyttä ja ymmärrystä ja rakkautta. Löytäisivät henkilökohtaisen uskon Jeesukseen.
 • Muistakaa rukouksin perhettämme, Vaimoni lähti 2,5 vuotta sitten tyttäreni kanssa ja olemme asuneet poikani kanssa se jälkeen kahdelleen.
  Poikani on armeiassa ja olen kovin yksinäinen isossa talossamme.
  ps. minä en allkirjoittanut yhtäkään eropaperia, ja pidän sormusta edelleen.
  Vaimollani ei tiettävästi ole ketään toista. hän tuntuu vihaahan minua ja pitää hylkäämistää täysin oikeutettuna,
 • Joulukuussa tulee vuosi kun puoliso lähti toisen naisen matkaan. Edelleen rukoilen että liittomme voisi eheytyä. Oma jaksaminen alkaa olla vähissä. Rukoillaan voimia taistella avioliiton puolesta edelleen. Myös lasten puolesta pyydän esirukousta.

Kirjoita oma kiitosaiheesi (praise report) tai rukouspyyntösi (prayer request)! Haluamme kuulla, miten Jumala on toiminut sinun elämässäsi! Kirjoita oma rukouspyyntösi tai todistuksesi, mitä Jumala on puhunut sinulle, tai miten haluat rohkaista muita. Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista ja muokataan ja lyhennetään tarvittaessa. Kirjoita nimesi, sähköpostiosoitteesi, otsikko ja kiitosaiheesi tai rukouspyyntösi. (Emme julkaise nimiä, sähköpostiosoitteita tai paikkakuntia.)

*
*
*

*