Rohkaisuseinä

Haluamme kuulla, miten Jumala on toiminut sinun elämässäsi! Kirjoita alle kommenttikenttään lyhyesti oma todistuksesi, mitä Jumala on puhunut sinulle, tai miten haluat rohkaista muita. Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista ja muokataan ja lyhennetään tarvittaessa. Emme julkaise nimiä, sähköpostiosoitteita tai paikkakuntia. Voit kirjoittaa nimikenttään esimerkiksi sukupuolesi ja ikäsi. Vastauksia kysymyksiin voit etsiä kysymyksiä ja vastauksia -sivulta, niitä ei käsitellä täällä. 

Kiitosaiheet

  • Hei! Olemme vaimoni kanssa olleet asumuserossa joitain kuukausia, siitä lähtien olen rukoillut aamuin illoin avioliittoni ja perheeni eheytymisen puolesta. Välillä olen ollut hukassa ja itkenyt mutta Herra on aina nostanut minut, kysyin Taivaan Isältä että näyttäisi minulle siilin, (koska vaimoni tykkää siileistä) merkkinä että on hänen tahtonsa, että seison tämän liiton puolesta, mitään merkkiä en saanut kuukauteen ja aloin jo epäillä kuuleeko Herra rukouksiani, sitten tuli avioeropaperit postissa, kaksi päivää siitä, yllätys yllätys, serkkuni, joka ei ole uskossa lähetti minulle kuvan siilistä:) tiesin että se oli Herran puhetta minulle. Kiitos ja ylistys Herralle.
    Jaksakaa rukoilla taukoamatta, Herra kuulee kyllä huutomme. Aamen

  • Hei, olen saanut paljon rohkaisua ja ymmärrystä yksiavioliitto.fi sivuston kautta. Jumala on puhunut sivuston kautta monia asioita sydämeeni. On hienoa, että RMM sivustoa suomennetaan! Jumalan siunausta kaikille avioliittonsa puolesta seisoville, Herra on hyvä ja apu tulee Häneltä, luotetaan siihen ja odotetaan uskollisesti Hänen apuaan ja ollaan herkkiä Pyhän Hengen johdatukselle, kuunnellaan mitä Hän puhuu sydämeemme ja toimitaan sen mukaan. Herra on hyvä! Jatketaan rukoilua, Kiitos Jeesus!

  • Neh 8:10. “Älkää siis olko murheissanne, sillä ilo Herrassa on teidän väkevyytenne.”Olen saanut viime päivinä pohtia, mitä on kiitollisuus ja ilo Herrassa. Tiedän, että Herra kääntää tämän tilanteen, jota perheemme tällä hetkellä kokee, siunaukseksi.
    Välillä tunnen perhoset vatsanpohjassa, kun mietin, milloin on se hetki, jolloin Herra korjaa perheemme ehjäksi. Mutta kärsivällisyyttä pyytäen, Jumalan Sanaa lukien, kuunnellen ja rukoillen askel kerrallaan eteenpäin. Iloiten, kiittäen ja ylistäen. Jeesuksen kanssa

  • Aamen! Herra todella tekee työtä sydämissämme ja puhuu meille.

  • Psalmi 34:5 on noussut esille eri paikoissa (mm. eilen RMM:n Facebook-sivulla). “Minä etsin Herraa, ja hän vastasi minulle. Hän vapautti minut kaikista peloistani.” Näen sitä tapahtuvan omassa elämässäni. Minun tehtäväni on etsiä Herraa: rukoilla, lukea Raamattua, olla aktiivinen jäsen seurakunnassa, ylistää, purkaa Jumalalle sydäntäni… Ja Hän vapauttaa minua peloistani, kasvattaa ja vahvistaa sydäntäni. Rukoilen tätä samaa kaikille muille!

Kiitosaiheet

*
*
*
*