Luotatko Herraan

Suomennettu hartaudesta: Do you trust in the Lord? (Charlyne Cares Devotion 17.2.2022)

Älä jätä elämääsi oman ymmärryksesi varaan, vaan turvaa koko sydämestäsi Herraan. Missä kuljetkin, pidä hänet mielessäsi, hän viitoittaa sinulle oikean tien.
Sananl 3:5-6

Luotatko oikeasti Herraan avioliittosi eheytymisessä? Uskotko, että Herra voi siirtää olosuhteiden vuoresi?

Jeesus kuoli ristillä kaikkien syntisten puolesta ja haluaa, että puolisosi sydän muuttuu ja hänelle tulee Jumalan mielen mukainen murhe, ja että hän tekee parannuksen asumusero- ja avioeroajatuksista, jotka johtuvat pornosta, aviorikoksesta, kunnioituksen puutteesta tai perheriidoista.

Tunnemme pariskuntia, jotka ovat avioliiton eheytymisen alkuvaiheessa ja heidän täytyy oppia luottamaan toisiinsa uudelleen. Unohtakaa menneet heti nyt ja tehkää yhdessä töitä tulevaisuutenne eteen päivä kerrallaan.

Hyvä on Herra, turvapaikka hädän päivänä, hän tuntee ne, jotka luottavat häneen. 
Nah 1:7

Mitä tarkoittaa “luottamus”? Merriam-Webster sanakirjan mukaan (oma suomennos):

1a: Vakaa luottamus jonkun tai jonkin olemassaoloon, kykyyn, kestävyyteen tai totuuteen; jokin, johon laitetaan luottamus; riippuvaisuus jostakin tulevasta tai mahdollisesta; turvautuminen myöhempään maksamiseen omaisuuden (kauppatavaran) hankkimisessa; henkilön omistama omaisuus toisen henkilön hyödyksi.

Se, joka asuu Korkeimman suojassa ja yöpyy Kaikkivaltiaan varjossa, sanoo näin: “Sinä, Herra, olet linnani ja turvapaikkani. Jumalani, sinuun minä turvaan.”
Ps 91:1-2

Herra ei halua, että laitat luottamuksesi varallisuuteen, johtajiin, ihmisiin, sanoihin, omaan Kristuksen-kaltaisuuteesi tai aseisiisi. Sinun tulee laittaa täydellinen luottamuksesi Jumalan Nimeen, Hänen Sanaansa ja Jeesukseen Kristukseen.

Herra Jumala on aurinko ja kilpi, hän lahjoittaa meille armon ja kunnian. Hän ei kiellä hyvyyttään niiltä, jotka vaeltavat nuhteettomasti. Autuas se, joka turvaa sinuun, Herra Sebaot!
Ps 84:11-12

Tutki omaa sydäntäsi ja ota selvää, luotatko Herraan kaikessa. Luotatko Herraan avioliittosi eheytymisessä? Luota Häneen täysin! Luota Herraan kaikissa tarpeissasi. Luota siihen, että Hän etsii puolisosi ja puhuu ja kutsuu häntä luokseen.

Herra on sorrettujen turva, hän on suoja ahdingon aikana. Sinuun luottavat kaikki, jotka tuntevat sinut. Sinä, Herra, et hylkää ketään, joka etsii sinulta apua.
Ps 9:9-10

Voimme rukoilla yhteisymmärryksessä ympäri maailman KAIKKIEN tuhlaajien puolesta, jotta he näkisivät totuuden ja totuus vapauttaisi heidät. Laita kaikki toivosi ja luottamuksesi Herraan, usko ja julista Jumalan lupauksia. Hän ei jätä sinua. Älä pelkää ihmisiä äläkä olosuhteitasi. Herra pelastaa sinut ja Hän on asianajajasi. Herrasi auttaa sinut läpi kaikenlaisista kriiseistä olemalla jumalallinen rauhan lähteesi, rauhan, joka ylittää kaiken ymmärryksesi.

Sanassa sanotaan:

“Yksikään, joka häneen uskoo, ei joudu häpeään.” 
Room 10:11

Siunattu on se mies, joka luottaa Herraan ja panee turvansa häneen! Hän on kuin puron partaalle istutettu puu, joka kurottaa juurensa veteen. Ei se pelkää helteen tuloa, sen lehvät pysyvät aina vihreinä. Vaikka tulee kuiva vuosi, ei sillä ole mitään hätää, silloinkin se kantaa hedelmää.
Jer 17:7-8

Herra, minä rukoilen, että sinä kosketat näitä sydämiä ympäri maailman. Rukoilen, että puhdistat jokaisen tuhlaajan sydämen ja poistat kaiken vääryyden ja saastaisuuden, tuhoat kaikki epäjumalat ja puhdistat kaikista synneistä. Luo jokaiseen tuhlaajaan uusi sydän. Herra, kosketa tätä arvokasta odottavaa puolisoa, jotta hän luottaisi Sinuun kaikessa. Tätä rukoilen Jeesuksen nimessä. Aamen.

Luota Herraan ja tee hyvää, niin saat asua maassasi, turvallisilla laidunmailla. Saat nauttia Herran hyvyyttä, hän antaa sinulle mitä sydämesi toivoo. Anna tiesi Herran haltuun, turvaa häneen. Hän pitää sinusta huolen!
Ps 37:3-5

Miten voimallinen lupaus muistettavaksi! Luota Herraan! Hän rakastaa sinua todella paljon! Hän tietää kaikki tarpeesi! Usko, anna elämäsi Hänelle, kulje uskossa, toivossa ja luotamuksessa. Odota sitten Herraa ja Hänen täydellistä ajoitustaan, kun Hän herättää kuolleista ja eheyttää avioliittosi!